Wat doen we

Waarom zou u op ons een beroep doen ?

De boekhouding en fiscale opvolging van uw bedrijf zijn niet alleen complex, maar u kunt er ook mee in de problemen geraken indien ze niet correct worden uitgevoerd.

Met een accountantskantoor slaapt u terug op beide oren. Uw contactpersoon bij Accountantskantoor Van Poucke zorgt ervoor dat u tijdig aan alle boekhoudkundige verplichtingen voldoet.

Daarnaast krijgt u er een team van experten in jurisdictie, fiscaliteit en sociale wetgeving bij. Geen enkel vraagstuk is ons teveel.

Lees hier meer over onze werkwijze

Onze diensten

De administratie van uw vennootschap is onder te brengen in vier hoofddomeinen. Kijk bij elk thema wat we precies kunnen betekenen voor u:

1. Boekhouding

We nemen de volledige boekhouding  van uw bedrijf over. Dat betekent dat we uw facturen inboeken, aangiftes indienen, uw boekhouding afsluiten en jaarrekening opstellen. We maken bovendien periodiek een analyse van uw financiële situatie zodat u tijdig kan bijsturen indien nodig. Boekt u zelf in, dan regelen we een periodiek nazicht met tussentijdse rapportering.

Lees meer…

2. Fiscaliteit

Naast uw BTW-aangifte, zorgen we er ook voor dat onder andere uw personenbelasting en vennootschapsbelasting tijdig en correct worden ingediend. We informeren u over interessante fiscale regels zodat u fiscaal optimaal werkt.

Lees meer…

3. Financieel advies

Wil u een bedrijf opstarten? Weet u niet of u moet overschakelen van een eenmanszaak naar een vennootschap? Of heeft u plannen om een ander bedrijf over te nemen en wil u weten hoeveel het waard is? Dit zijn maar enkele van de belangrijke financiële beslissingen waar we u bij begeleiden en adviseren.

Lees meer…

4. Juridisch advies

Hoe groter uw bedrijf wordt, hoe vaker u geconfronteerd zal worden met reglementeringen, vergunningen en wetten. Hiervoor werken we samen met ervaren juristen op de verschillende domeinen

Lees meer…