Wie zijn wij

Wie zit achter Accountantskantoor Van Poucke?

In 1986 startte Luc Van Poucke als jonge accountant zijn eigen kantoor in Sint-Niklaas. Hij behaalde meerdere bijkomende diploma’s en getuigschriften zoals die van belastingconsulent. Ook werd het accountantskantoor Van Poucke geaccrediteerd met een IAB-titel*.

Met zijn ervaring groeide het klantenbestand van het kantoor en het aantal medewerkers. Vandaag de dag bestaat het Accountantskantoor Van Poucke uit een dynamisch team van 12 competente medewerkers. Samen staan ze elke dag in voor de administratie van maar liefst 270 klanten over heel België.

Ontdek hier alle medewerkers van ons team

Wat is het IAB?

Accountantskantoor Van Poucke is aangesloten bij het IAB, het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Enkel accountants of belastingconsulenten die een stage doorlopen, examen afleggen en zich vervolgens permanent bijscholen; ontvangen en behouden de IAB-erkenning.

U bent er dus zeker van dat Accountantskantoor Van Poucke op alle vlakken voldoen aan de strenge eisen van het IAB; zowel op vlak van kennis en professionaliteit, als op vlak van deontologie en beroepsgeheim.

Wat vinden we belangrijk?

We zijn geen onpersoonlijk kantoor dat u behandelt als een probleem. Of waar u keer op keer aan moet uitleggen wat u precies doet.

Eén van de zaken waar we in uitblinken, is immers dat we u persoonlijk en proactief opvolgen. Dat betekent dat we niet enkel uw jaarrekening afsluiten, maar dat we ook met u de cijfers interpreteren. En dat we niet enkel uw BTW-aangifte indienen, maar dat we ook actief nadenken over hoe uw resultaat nog beter kan. hoe we deze er de volgende keer nog beter uit kunnen laten zien.

Daarnaast vinden we eerlijkheid en integriteit enorm belangrijk. Bent u niet helemaal tevreden van onze dienstverlening? Dan houden we hier een open gesprek over en gaan we na wat er beter kan.

Want wij zijn pas tevreden wanneer uw verwachtingen zijn overstegen.